Verenigingen

visual

Bridge

De Langedijker Bridge Club Cest la Vie organiseert op iedere dinsdagavond haar competitieavonden. Ook interesse om te spelen bij deze vereniging met een zeer behoorlijk niveau? Vrij bridgen op de donderdagmiddag. Geen zin om lid van een vereniging te worden, maar toch zo af en toe een kaartje leggen. Op alle donderdagmiddagen wordt er bij Celavie vrij gebridged. Uiteraard heb je wel een partner nodig, maar je kunt vrijblijvend binnen stappen voor een gezellig middagje bridgen. Gemiddeld 12 paren. Aanvang 13.00 uur.

visual

Kolven

Kolf, een historische sport voor de mensen van nu. Een binnensport voor alle leeftijden, zowel voor dames als voor heren. Het kolfspel wordt gespeeld op een overdekte kolfbaan, ongeveer 16 meter lang en 5 meter breed en heeft een volkomen vlakke vloer. De belangrijkste kunst in de kolfsport is het juiste raken van de palen. Om uiteindelijk voor de puntenklap te mogen slaan, moet je bij de tweede en derde klap de palen raken. Het spel loopt dus via deze palen. Als je tussen-tijds één van deze palen mist, heb je nul punten. Men speelt meestal twee series.

visual

Smartlappen Koor

Het was de muzikale familie Tool uit Spanbroek die het tijd vonden om zich ook te gaan bezig houden met het smartlappen repertoire. Met liefde voor de Nederlandstalige levensliederen nam Johan Tool in september 2003 het initiatief om een Smartlappen koor op te richten. Het feest kon beginnen. Als thuisbasis werd gekozen voor het mooie en knusse café Celavie in Oudkarspel. Een naam was al snel gevonden en het Westfriese koor “De SmartSingers” was geboren.

visual

Contactgegevens

Bridge
Mevr. De Boer: 072-5712549

Smartlappen Koor
Bert Tool: 06-10484898

Kolfvereniging Heren “Onder vrienden”
Hr. C. Bes: 06-13623210
Donderdagavond

Kolfvereniging Dames “Bio”
Mevr. N. Bakhuijs: 0255-511040
Woensdagmiddag

Kolfvereniging Heren “Vriendenkring”
Hr. D. Zijp: 0226-752006
Woensdagavond

Kolfvereniging gemend “Brederode”
Hr. J. Polman: 0226-312091
Donderdagmiddag